Kavarna s teraso

 

Dobrodošli na 12. nadstropju!

 

snackscenik

12. Nadstropje

KAVARNA

Jutranja osvežitev na najvišji terasi v centru mesta Vam bo zagotovo dala popolnoma nov elan za delovni dan. Kavica, sveže stisnjen pomarančni sok ter hrustljavi rogljiček naj Vam že najvsezgodaj polepšajo dan. Poleg odlične kave, domačih tortic ter vrhunskih koktajlov, si lahko privoščite tudi zajtrk, dnevna kosila, prigrizke ali A’la Carte večerjo.

 

V kavarni se nahajajo udobna sedišča z razgledom na prav vse strani Ljubljane. Opevana terasa, s pogledom na staro mestno jedro ali na drugi strani na vzpenjajoče se nove arhitekturne podvige ter gorska obzorja, ponuja edinstveno sprostitev, v večernih urah pa se le stežka uprete osvežujoči sapici ter neskončnemu pogledu v zvezdno nebo.

Večerni ambient na terasi popestrimo z raznovrstnimi dogodki, zagotovo pa ne smemo izpustiti tudi možnosti poročnega obreda.

Če slika pove več kot 1.000 besed, potem 3 dimenzionalni virtualni sprehod z info točkami pove še nekajkrat več!

Odpiralni čas kluba

PON – SRE
9:00 – 1:00

ČET – SOB
9:00 – 3:00

NED
9:00 – 1:00

Tukaj smo za vas

Ne bodite sramežljivi. Tukaj smo, da vam ustrežemo. Vabimo vas, da nas kontaktirate preko spodje povezave!

OBVESTILOANNOUNCEMENT

Restavracija Nebotičnik  je zaradi COVID situacije začasno zaprta. Vseeno vas vabimo na najlepši razgled v kavarno/ bar v 12 nadstropje.
Hvala za razumevanje.
Obratovalni čas:
PONEDELJEK 9h – 22h
TOREK 9h – 22h
SREDA 9h – 22h
ČETRTEK 9h – 22h
PETEK 9h – 23h
SOBOTA 12h – 23h
NEDELJA 12h – 22h
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Restaurant Skyscraper is temporarily closed due to COVID situation. However, we invite you to the most beautiful view of Ljubljana on 12th floor.
Thank you for your understanding.
OPENING HOURS:
MONDAY 9h – 22h
TUESDAY 9h – 22h
WEDNESDAY 9h – 22h
THURSDAY 9h – 22h
FRIDAY 9h – 23h
SATURDAY 12h – 23h
SUNDAY 12h – 22h